Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul promite că va demara o cercetare Elevii de la Liceul Teoretic Callatis îşi înjură profesorii pe internet

ro

23 Nov, 2013 00:00 7110 Marime text
Dacă tot suntem în era internetului şi nu există elev să nu aibă acasă un calculator şi acces la lumea virtuală, elevii de la Liceul Callatis din Mangalia au îndrăgit discuţiile pe site-urile de socializare. Până aici toate bune şi frumoase. Dar, tinerii mangalioţi au mers mai departe. Au început să înjure profesorii pe pagina http://ask.fm/. Mai mult, au creat chiar pagini false cu numele profesorilor, unde se înjurau ca la uşa cortului. Joi seara, administraţia şcolii a convocat şi părinţii în şedinţă, pentru a-i „urechea” pentru faptele copiilor. De asemenea, spune lumea, că două tinere ar putea fi exmatriculare pentru cu au dat „like” unor comentarii.
 
Directorul Liceului Teoretic Callatis, Pătrânoiu Luminiţa, a confirmat că a auzit şi dumneaei cele întâmplate, dar a negat că a chemat părinţii la şedinţă din acest motiv. „O să demarăm nişte acţiuni să vedem ce s-a întâmplat şi vorbim după aceea. Cât priveşte la şedinţa de joi seara, a fost ales Comitetul de părinţi”, a declarat Pătrânoiu Luminiţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fost elev 06 Oct, 2017 18:07 Faceți liceul de rușine dragi profesori. Păi de când exmatriculăm copii pentru că au dat like uri? Lăsați vechile obiceiuri și câștigați-le respectul prin modul în care vă faceți profesia.
  • UnAnonimDragut 23 Nov, 2013 23:12 Ye sigur... comitet pentru parinti si tipu de la criminalistica cine era oh da.. lasati-va frate cu chestia asta nu o sa il gasiti pe ala care a facut conturile asa ca de ce mai incercati.
  • Alexandra 23 Nov, 2013 19:20 80% din elevii acestui liceu sunt elevi exemplari, iar 40% dintre ei merg la concursuri si olimpiade si aduc mandrie orasului
  • mangalia 23 Nov, 2013 19:13 deci asa ceva ! face internetul asta ce vrea cu elevii si profesorii :)))