Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Mondială a Rinichiului Constănţenii, aşteptaţi să-şi facă gratuit testări pentru depistarea bolilor renale

ro

05 Mar, 2018 00:00 4461 Marime text
Constănţenii sunt aşteptaţi, pe data de 8 martie, la Centrul Medical de Nefrologie şi Dializă Diaverum Constanţa, pentru a-şi testa, gratuit, rinichii.
 
„Suferi de diabet, tensiune arterială crescută, boli de inimă sau în familia ta există cineva care are probleme renale? Vino să afli cât de sănătoşi sunt rinichii tăi!“, au transmis reprezentanţii Centrului Medical de Nefrologie şi Dializă Diaverum Constanţa.
 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, care se serbează în data de 8 martie, compania SC Diaverum Romania SRL, prin dr. Magdalena Panţu, medic specialist nefrologie, şi dr. Constantin Mocanu, medic specialist nefrologie, organizează testări pentru bolnavii cu risc de boală cronică de rinichi în data de 8 martie 2018.
 
Pentru programare, puteţi suna la numărul de telefon 0241 661 879. Sunteţi aşteptaţi pentru consult în cadrul Centrului Medical de Nefrologie si Dializă Diaverum Constanţa, strada Nicolae Iorga nr. 20, parter şi etajul 1, în data de 8 martie 2018.
 
Consultaţiile se acordă pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic de specialitate, a cardului de sănătate şi a actului de identitate.

Sursa foto: ​userscontent2.emaze.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii