Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Iunie, Solid House a oferit copiilor din Constanța o petrecere de neuitat (galerie foto)

ro

03 Jun, 2019 00:00 2009 Marime text
Peste 200 de copii, însoțiți de părinți și bunici, au dat curs invitației firmei Solid House de a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.
 
Astfel, dezvoltatorul imobiliar Solid House a oferit micuților o mega-distracție. Evenimentul a avea loc în parcul Casei de Cultură Constanța. Timp de două ore, între 11.00 și 13.00, copiii s-au distrat, au avut parte de face-painting, au desenat pe asfalt. Toți au primit baloane colorate și dulciuri. Alături de ei au fost cei mai haioși animatori, care au cântat și dansat. Toată lumea s-a declarat mulțumită de surpriza oferită de către dezvoltatorul imobiliar de încredere Solid House.
 
„Investim în copiii de azi, care vor devenii adulții de mâine, și în viitorul lor solid! Ne bucurăm că am avut ocazia să ne jucăm și să petrecem Ziua Internațională a copiilor alături de copiii din Centrul de plasament Antonio și Centrul de primire a copilului in regim de urgență Constanța. Mulțumim mămicilor, tăticilor și bunicilor ce au venit împreună cu cei mici să se distreze alături de noi, într-un număr impresionant de mare“, au transmis reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Solid House.
 
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii și a promova bunăstarea micuților din toată lumea. Ziua Internațională a Copilului este o zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toți copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil. Această zi trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuțe noi, jocuri și distracții în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocență, puritate, duioșie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii