Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cuvântul lui Dumnezeu este puternic“ Congresul special de o zi al Martorilor lui Iehova, la Constanţa

ro

12 Apr, 2014 00:00 6532 Marime text
Organizaţia Religioasă Martorii lui Iehova organizează congresul special de o zi intitulat „Cuvântul lui Dumnezeu este puternic“. Evenimentul va avea loc duminică, 13 aprilie la Casa de Cultură din Constanţa, începând cu ora 9.40. Sesiunea de dimineaţă cuprinde în principal cuvântări şi rugăciuni. Astfel, în sesiunea de dimineaţă, din program fac parte:

Muzică, Cântarea 1 şi rugăciune, „Glasul lui Iehova este puternic“, „Să simţim puterea cuvântului lui Dumnezeu“, „Să folosim puterea cuvântului lui Dumnezeu în lucrarea de predicare“, Cântarea 83, „Să ne împotrivim puterii amăgitoare a lumii lui Satan“, Dedicare şi botez, Cântarea 66. În încheierea sesiunii de dimineaţă, la ora 11.35, va fi  prezentată o cuvântare despre importanţa botezului creştin.
Sesiunea de după-amiază cuprinde: Muzică, Cântarea 114, „Experienţe“, „Rezumatul Turnului de veghe“, „Tineri, vă încredeţi în puterea care provine de la Dumnezeu?“, „Când suntem slabi, atunci suntem tari“, Cântarea 76, „Să-i permitem Cuvântului lui Dumnezeu să continue să ne transforme“, Cântarea 23 şi rugăciune.

„Biblia este cea mai răspândită şi cea mai vândută carte din lume, fiind disponibilă pentru tot mai mulţi oameni şi tot mai multe limbi şi formate. Cu ajutorul Bibliei, Dumnezeu vrea să înţelegem cuvântul Său. De ce? Deoarece, Biblia are puterea de a ne modela, astfel încât gândurile şi acţiunile noastre să fie în armonie cu voinţa Lui. Cei peste 800 de participanţi la acest eveniment vor fi ajutaţi să înţeleagă că niciun lucru care provine de la oamenii imperfecţi nu se compară cu Biblia, un cadou de la Dumnezeu“, a declarat Harold Scaramuzzino, reprezentantul departamentului de presă al Martorilor lui Iehova. Intrarea la eveniment este liberă.

Comemorarea morţii lui Isus

În mii de locuri de pe pământ, Martorii lui Iehova comemorează anual moartea lui Isus, urmând îndemnul Său: „Continuaţi să faceţi lucrul acesta în amintirea mea“ (Luca 22:19). În acest an, evenimentul va fi marcat luni, 14 aprilie, după apusul soarelui. La Constanţa, comemorarea va avea loc începând cu ora 19.30, la Sala Regatului a Martorilor lui Iehova, de pe strada Ion Corvin 33, dar şi în sala mică a Casei de Cultură din municipiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pasqua ciro 12 Apr, 2014 20:54 Ma bucur ca se poate vorbi si de acest eveniment! Sunteti de laudat, intro societate multi etnica si globala.
  • petrisor carmen 12 Apr, 2014 13:18 ma deranjeaza faptul ca zilnic ii vezi pe strazi cu pliante in mana incercand sa te ,,agate"...mai nou insista si la poarta si nu mai scapi de ei...este deranjant si nu mi se pare corect...