Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza trece, contractele rămân Firmele lui Strutinsky au succes la bugetare

ro

22 Oct, 2012 01:00 3424 Marime text

licitatii.jpgSocietăţile administrate de Sorin-Gabriel Strutinsky nu o duc rău. Situaţia se datorează mai ales contractelor câştigate de la instituţiile bugetare ale oraşului şi ale judeţului. Spre exemplu, numai în ultima perioadă, două dintre societăţile conduse de afaceristul cunoscut ca fiind partenerul de afaceri al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, a câştigat două contracte.

Unul dintre acestea este pentru „servicii de publicitate în presa scrisă, prin intermediul unei agenţii de publicitate". În urma câştigării acestei licitaţii, SC Telegraf Advertising SA, unicul participant la procedură, încasează de la Primăria Constanţa 3.574.362 de lei fără TVA. În fapt, vorbim despre un acord-cadru cu instituţia condusă de Radu Mazăre, aşa cum spuneam mai devreme, partenerul de afaceri al lui Sorin-Gabriel Strutinsky, administratorul societăţii câştigătoare. Cu TVA ajungem la aproape un milion de euro, nu? Noroc curat!

Ajungem şi la SC SOTI Cable Neptun, societate administrată de acelaşi Strutinsky, care şi-a adus în „ogradă" un contract în valoare de 312.949,81 lei. Contractul se referă la servicii de publicitate pentru Microrezervaţie Deltă (secţie a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii) în cadrul proiectului POFTIC.

Mai contează că autoritatea contractantă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, se află în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, instituţie condusă de Nicuşor Daniel Constantinescu, alt asociat al lui Strutinsky? Probabil că nu. Doar... norocul contează.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii