Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Dumitrache militeaza pentru drepturile romanilor din Italia

ro

19 Mar, 2009 21:33 1407 Marime text

Deputatul PSD Dumitrache va pleca, la începutul săptămânii viitoare, într-o delegaţie în Italia, al cărei scop este acela de stabilire a unor canale directe de colaborare şi comunicare între oficiali şi reprezentanţi ai parlamentului italian şi cei români.

Deputatul constănţean va pleca împreună cu alţi patru colegi de-ai săi - Nicolae Bănicioiu, Oana Niculescu-Mizil, Mugurel Surupăceanu şi Cristian Rizea şi un reprezentant al Asociaţiei Naţionale a Romilor din România. Timp de două zile, pe 23 şi 24 martie, aceştia se vor afla la Roma unde vor vizita două tabere de romi, timp în care se va întâlni şi cu reprezentanţii diasporei în zonă. Pe 25 martie, vizita de lucru continuă la Milano, unde va avea loc şi o întrevedere cu oficiali, deputaţi şi senatori italieni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zoia 11 Mar, 2011 10:42 eu nu inteleg un lucru :de ce ii ajutati numai pe romi? eu am o familie cu doi copii care nici sotul nu lucreaza nici eu ,stam in gazda si nu am bani nici ce sa mananc. in romania nu avem casa nu avem nimic de asta am ales sa venim aici dar vatca este mai greu decat in propria tara.Sotul meu a lucrat 4 ani la negru si cand sa hotarat patronul sa faca actele pentru munca nu a vrut sa plateasca alocatia la copii mei si la dat afara din cauza asta ca sia cerut drepturile si iau fost refuzate.Cum sa facem sa traim si noi mai bine? voi va faceti griji pentru romi dar de noi romani cine isi face griji? Vad atatea comentari la adresa romilor si la noi romani NU ,de ce? va rog datimi un raspuns sa stim si noi in ce parte sa o luam eu nu am nici butelie de vreo 4 luni fac mancare pe soba de lemne nu stiu ce sa facem. VA saluta ZOIA de aici din sicilia unde saracia este mai rea ca in romania.