Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crăciun magic Prima ediţie a Orăşelului Copiilor în comuna Cumpăna

ro

04 Dec, 2019 00:00 2960 Marime text
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna organizează în perioada 6 decembrie 2019 - 7 ianuarie 2020 prima ediţie a Orăşelului Copiilor în comuna Cumpăna, care se va desfăşura pe Stadionul Central de pe strada Dacia.
 
Atmosfera Crăciunului aduce bucurie şi aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă. În toată această perioadă, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului îşi deschide porţile pentru copii, părinţi şi bunici cu un spectacol intitulat „Crăciun magic în Cumpăna”. Programul acestui spectacol constă în teatru de păpuşi, animaţii, jocuri, momente de magie, animaţie cu mascote şi personaje foarte îndrăgite de copii, precum şi multe alte surprize.
 
Citeşte şi:
 
Hora Unirii, depunere de coroane şi spectacol tematic Locuitorii comunei Cumpăna au serbat Ziua Naţională a României (galerie foto)

Aleşii locali din Cumpăna decid acordarea burselor pentru elevii comunei, dar şi a cadourilor de Crăciun şi Sfântul Nicolae

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii