Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cozonac, ouă roşii şi multe bucate tradiţionale Meniu special de Înviere, oferit pacienţilor de echipa Arimex Comexim 2000 SRL

ro

27 Apr, 2019 00:00 2059 Marime text
Învierea Domnului este singura şi fără de sfârşit mângâiere. Învierea Mântuitorului ne dă sens vieţii şi curaj pentru trecerea din această vremelnică viaţă spre cea veşnică. Învierea Celui răstignit pe cruce pentru păcatele noastre ne cheamă la întâlnirea cu El în taina vieţii celei veşnice, ne invită la masa bucuriei Sfintei Împărtăşanii: „Gustaţi şi vedeţi cât de bun este Domnul!“.
 
Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, nu a uitat de marea sărbătoare a Învierii şi a pregătit un meniu de zile mari.
 
La micul dejun, pacienţii vor primi ceai Lipton cu lămâie, margarină, unt, ou fiert roşu, telemea proaspătă de vaci, caş de vacă, caşcaval, salam de vară, ceapă verde, ridiche, brânză de vaci, crenvurşti de pui, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu vişine, budincă de caramel, budincă de vanilie, pască cu brânză de vaci şi stafide.
 
Pentru masa de prânz, echipa Arimex Comexim 2000 SRL va prepara borş de miel dres cu smântână, ciorbă de miel cu leuştean şi ceapă verde, ciorbă de burtă, supă de văcuţă cu smântână, supă de curcan cu tăiţei, friptură de miel în sos de vin cu piure de cartofi, văcuţă la tavă în sos de roşii cu piure de cartofi, piept de pui la tavă şi cartofi cu rozmarin la cuptor, cartofi cu rozmarin la cuptor şi cu brânză de vaci, trunchi de peşte la tavă cu lămâie şi cartofi natur, piept de pui în sos ostropel şi cartofi natur, salată de varză alba cu morcov şi lămâie, salată de castraveţi cornichon muraţi, iar la desert - cozonac cu nucă, cacao, rahat şi stafide, mere coapte, mere, banane.
 
La cină, pacienţii vor primi ceai Lipton cu lămâie, drob de miel şi muştar, drob de pui, caş de oaie, cremă de brânză cu smântână, friptură de pui la cuptor, cartofi gratinaţi şi piept de pui la cuptor, mămăliguţă cu brânză şi smântână, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, iar la desert – biscuiţi şi baclava.
 
„Cu speranţă de îmbunătăţire şi înnoire spirituală a vieţii, de îmbogăţire în fapte bune, în lumina şi pacea sărbătorii Sfintelor Paşti, când Învierea Domnului Iisus Hristos revarsă peste oameni bogăţia iubirii lui Dumnezeu cel mult milostiv, când Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu, cu pioşenie, înălţăm lampioane de rugi, pentru sănătatea, succesul, pacea şi mântuirea tuturor pacienţilor internaţi şi a tuturor semenilor noştri. Mulţumim din nou echipelor Selgros Cash & Carry, Dobrogea SA, Unilever South Central Europe, Smithfield Prod SRL şi Delaco Distribution SRL pentru grija şi sprijinul permanent acordate în îmbunătăţirea meniurilor pacienţilor internaţi“, au transmis reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii