Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concerte rock, folk live şi cântări haiduceşti Bikerii din toată ţara, aşteptaţi în Mamaia, la Seawolves Bike Fest IX (galerie foto)

ro

10 Jun, 2016 00:00 2880 Marime text
 

Motoare tari, rock şi bere pe alese. Concerte rock pe o scenă adevărată, cu o sonorizare excelentă, folk live şi cântări haiduceşti, devenite deja tradiţionale, în jurul focului de tabără. Toate timp de trei zile, în Mamaia.
 
Între 10 şi 12 iunie, Mamaia găzduieşte Festivalul Seawolves Bike Fest 9. La eveniment sunt aşteptaţi mii de bikeri din România şi din străinătate.
 
„Vă spunem clar că motivele pentru care e bine sa fiţi aici nu sunt puţine. Avem dozatoare de bere rece cât cuprinzi cu privirea, tărie de întâmpinare - doar suntem români de bun-simţ -, concursuri cu premii serioase. Nu ne jucăm: concerte rock pe o scenă adevărată, cu o sonorizare excelentă, folk live şi cântări haiduceşti, devenite deja tradiţionale, în jurul focului de tabără, până în zori sau cât va ţine. De ele se va ocupa Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionuţ Micu şi la chitară bass de veteranul Virgil Stoica. Mai trebuie să vorbim şi de parada moto, late night show-ul interzis minorilor şi inimilor slabe, dar şi de artificiile cu care avem de gând să luminăm toată Mamaia“, a spus Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului.
 
Prezentatorul desemnat al festivalului va fi Cristian Hrubaru. El va avea rolul să introducă pe scenă trupele rock, care mai de care mai senzaţionale, noi sau consacrate. Vineri se începe light, cu coveruri iubite de noi toţi, în schimb, seara de sâmbătă este toată despre rockul autohton.

Programul festivalului este următorul:

Vineri, 10 iunie:
  • 12.00: deschiderea oficială a celei de-a 9-a ediţii a  Seawolves Bike Fest;
  • 19.00: concerte live - Cover Bands Night. Pe scenă vor urca Hippy Ban, Hangover, Secret Society, Ziua Liberă, New Deal (Serbia);
  • 1.00: Late Night Show (show erotic);
  • 1.40: Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) - la foc de tabără, lângă beach-barul de pe plaja campingului. „Ce trebuie să ştiţi este că locaţia este ca şi anul trecut, Camping S, din Mamaia Nord, pe bulevardul Mamaia Nord. 
Sâmbătă, 11 iunie:
  • 13.00: parada moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur;
  • 16.00: concursuri cu premii, prezentator -  Cristian Hrubaru: ştafeta de bere (echipe de patru), trasul sforii (echipe de patru), prinsul cârnatului de pe motor, mers încet pe motor, tricouri ude (girls only!!!), car Smashers (obligatoriu cu cască!);
  • 19.00: concerte live - Rock Bands Night. Pe scenă vor urca Astral Ofidian, Sanctuar, Magica, Trooper, Zdob şi Zdub;
  • 1.00: foc de artificii;
  • 1.20: Late Night Show (show erotic);
  • 2.00: Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) - la foc de tabără, lângă beach-barul de pe plaja campingului. 
„Anul trecut, am avut 3.500 de participanţi, dintre care 1.500 de bikeri. Anul acesta, vom vedea şi veţi vedea, dar aşteptările sunt mari”, a mai povestit Florin. Cazarea este gratuită la cort, în limita locurilor disponibile. Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spaţiu special amenajat şi supravegheat non-stop (în interiorul campingului).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii