Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunitatea musulmană din România celebrează Kurban Bayramul

ro

30 Jul, 2020 13:04 2863 Marime text
Comunitatea musulmană din România celebrează vineri,31 iulie 2020 prima din cele 4 zile de Kurban Bayram-Sărbătoarea Sacrificiului-Eid al Adha,unul dintre cele mai importante evenimente religioase cu semnificație  comemorativă din religia islamică.

Conform tradiției, Muftiul Muurat Iusuf va oficia slujba specifică de Kurban Bayram vineri 31 iulie la ora 6:35,la Geamia Hunchiar din Municipiul Constanța,unde se vor oferi pachete cu carne de kurban familiilor nevoiașe din județele Constanța,Tulcea și Călărași oferite de Muftiatul Cultului Musulman din Constanța.

Sărbătoarea Sacrificiului comemorează gestul de sacrificiu al profetului Ibrahim care este pus să aleagă între unicul său fiu și adorația lui Allah.
Muftiatul Cultului Musulman din România îi îndeamnă pe credincioșii musulmani să respecte cu strictețe normele de distanțare fizică,să poarte mască,să evite aglomerațiile și să săvârșească sacrificiul in condiții de maximă siguranță sanitară.

Andreea Constinatin este studentă în anul I, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii