Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colecţia nouă de toamnă-iarnă CCINA Constanţa vă aşteaptă la o nouă ediţie a târgului TINIMTEX

ro

17 Sep, 2013 00:00 2385 Marime text
Producătorii şi comercianţii prezenţi la ediţia din septembrie a târgului TINIMTEX propun publicului constănţean o ofertă variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punctul de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi din perspectiva preţurilor atractive.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 18-22 septembrie, cea de-a 58-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia.

În cadrul acestei ediţii, expozanţii vor oferi publicului cele mai noi colecţii de haine, pantofi şi accesorii pentru sezonul rece, la preţuri atractive, oferte menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor. La Pavilionul Expoziţional parter pot fi găsite îmbrăcăminte adulţi, la etaj - îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, home&deco şi accesorii, iar la Centrul de Afaceri Eurolitoral – încălţăminte, genţi şi accesorii, îmbrăcăminte din piele şi blană. Târgul poate fi vizitat în perioada 18-21 septembrie, între orele 10.00-20.00, iar pe 22 septembrie - în intervalul 10.00-16.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii