Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine betonează drumul principal la Termolelectrica Năvodari

ro

27 Oct, 2012 02:26 2027 Marime text
Societate Comercială Uzina Termoelectrică Midia Năvodari a atribuit contractul „Betonare drum acces alee principală" societăţii EARRING CO SRL.

Contractul constă în repararea în regim de urgenţă a drumului de acces alee principală, după eliminarea defecţiunilor apărute la canalizarea tehnologica a uzinei, pentru a permite realizarea unui carosabil rezistent la trafic greu, având în vedere vehicularea echipamentelor energetice necesare în derularea noii investiţii. Locul principal de executare al acestuia este Uzina Termoelectrică MIDIA SA. Valoarea contractului atribuit este de 446.382,37 lei.

Pentru atribuirea acestui contract nu a fost organizată licitaţia din cauza situaţiei de urgenţă extremă, survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă.

SC EARRING CO SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Verde, a fost înfiinţată în anul 1992, având ca obiect de activitate lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociat unic şi administrator al societăţii este Mircea Cercel. Potrivit datelor Registrului Comerţului, în anul 2010, societatea cu 35 de angajaţi, a realizat o cifră de afaceri de 1.874.696 lei şi un profit brut de 247.488 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii