Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vinde fiscul constănţean în prima lună a anului? Imobile, autoturisme, copiatoare şi aparate de cafea

ro

14 Jan, 2013 23:01 2299 Marime text
Prima luna a anului debutează cu o serie de licitaţii la fiscul constănţean, care va încerca să recupereze datoriile societăţilor restante la stat. Astfel, Administraţiile Finanţelor Publice din Constanţa şi Medgidia vor încerca scape de autoturisme, imobile, birouri, dar şi copiatoare şi automate de cafea. Printre societăţile ale căror bunuri vor fi valoricate se numără:Management & Investment Concept Group SRL, Fermele Murfatlar SA, Tigitrans SA, Digenis SRL, Siro Bianchi şi Colosal Montaj SRL.

În cursul zilei de azi, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va vinde prin licitaţie publică bunurile societăţii Management & Investment Concept Group SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un autoturism Peugeot, la preţul de 8.831,50 lei, exclusiv TVA. Pe data de 17 ianuarie, fiscul constănţean va încerca să valorifice bunurile debitorului SC Fermele Murfatlar SA, cu domiciliul fiscal în localitatea Murfatlar. Astfel, vor fi scos de vânzare un ansamblu mecanic format din 17 imobile, care reprezintă şoproane, barăci, ateliere mecanice, rezervoare subterane, magazii şi grajduri. Valoarea ansamblului, situat în localitatea Murfatlar este de 434.950 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va valorifica şi bunurile care aparţin societăţii debitoare Tigitrans SA, cu domiciliul fiscal în incinta Port Constanţa, clădirea Bursa Nouă. Prin urmare, cei care vor lua parte la această licitaţie vor putea achiziţiona un imobil care prezintă o clădire de birouri din containere modulare cu regim de înălţime P+2E, în suprafaţă de 1.566 mp, situat în Portul Constanţa Sud Agigea. Preţul de pornire al licitaţie este de 1.501.554,75 lei, exclusiv TVA. Clădirea este compusă din 84 de containere, iar terenul este închiriat de la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

La rândul său, şi Agenţia Finanţelor Publice Medgidia va organiza pe 22 ianuarie o licitaţie pentru valorificarea bunurilor societăţii Digenis SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Medgidia, strada Poporului. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un copiator Konica 7030, la preţul de 1.386 lei, şi un automat de cafea Siro Bianchi (două bucăţi), la preţul de 2.540 lei fiecare. Pentru bunurile prezentate mai sus se organizează licitaţia a III, preţul de evaluare al bunurilor fiind redus cu 50% faţă de preţul de evaluare. În aceeaşi zi, la mezat vor mai fi scoase bunurile debitorului Colosal Montaj SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Cernavodă, strada Nicolae Titulescu. Astfel, participanţii la această procedură publică vor putea cumpăra un autoturism Opel Astra, la preţul de 6.435 lei. Pentru acest bun este organizată cea de-a doua licitaţie, de aceea preţul de pornire este redus cu 25% faţă de preţul de evaluare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii