Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va primi Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa de la CJC

ro

12 May, 2014 00:00 1673 Marime text
Pe masa consilierilor judeţeni, care se vor întruni azi în şedinţă ordinară, se află şi proiectul de hotărâre privind transmiterea unor imobile, proprietate publică a judeţului Constanţa, din administrarea CJC în administrarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, este vorba despre următoarele imobile: pavilion copii (423 mp), pavilion administrativ (245 mp), magazie (9 mp, 18 mp), centrală termică (96 mp), bloc alimentar (18 mp), pavilion bărbaţi (386 mp), pavilion femei (666 mp), clădire birouri (79 mp), ateliere (176 mp), morgă (41 mp), dar şi un teren de 19.982 mp. Acestora li se adaugă şi clădirea de 546 mp şi terenul de 905 mp, de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, unde funcţionează Serviciul Ambulatoriu.

„Prin hotărârea Guvernului nr. 867/2002 privind trecerea unor imobile din domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului Sănătăţii şi Familiei în domeniul public al judeţelor şi în administrarea consiliilor judeţene respective, imobilele, compuse din construcţii şi terenuri aferente, în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au trecut în proprietatea publică a judeţului Constanţa şi în administrarea CJC. Ordonanţa Guvernului 70/2002 privind administrarea unităţilor sanitare publice de interes judeţean şi local stabileşte că terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea unităţile sanitare publice de interes judeţean sau local, parte integrantă a domeniului public al judeţelor, comunelor, oraşelor şi municipiilor, se dau în administrarea unităţilor sanitare publice prin hotărâre a Consiliului Judeţean, Consiliului General al Municipiului Bucureşti sau a Consiliului Local, după caz, în condiţiile legii.
Faţă de cele arătate, propunem aprobarea proiectului de hotărâre privind transmiterea unor bunuri, proprietate publică a Judeţului Constanţa, din administrarea CJC în administrarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa“, se arată în raportul proiectului de hotărâre. Predarea - primirea imobilelor se va face în termen de 30 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii