Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se mai constuieşte prin Constanţa Un bloc de cinci etaje se va ridica în zona Pescărie

ro

06 Dec, 2013 00:00 3797 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost deus memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil   S+P+5E – spaţiu comercial la parter şi birouri la etaj”, care un municipiul Constanta, b-dul Mamaia, nr.306A, 306B, zona Pescărie. Investitorul viitorului bloc este SC Marco Chim SRL. Certificatului de Urbanism nr. 2397 a fost emis pe data de 19.08.2013 de Primăria Municipiului Constanţa.

Prin proiect se propune construirea unui imobil S+P+5E,  cu destinatia birouri si spatiu comercial la parter. Structura de rezistenta proiectata este in sistem cadre beton armat. Sistemul de fundare este tip fundatii continue din beton armat. Planşeele sunt din beton turnat monolit. Potrivit memoriului, suprafaţa terenului este de 355 mp, iar suprafaţa construită propusă de 307.00 mp. Terenul pe care se propune amplasarea imobilului se află în municipiul Constanta, b-dul Mamaia, în zona Pescărie, iar vecinătăţile sunt: spre Nord-vest - alee carosabilă, spre Sud-Est – alee carosabilă, spre Sud-Vest - b-dul Mamaia şi spre Nord-Est -  alee carosabilă. Menţionăm că terenul pe care se va realiza viitoarea construcţie este proprietatea privata a SC NITALEXIL SRL, conform contractului de vânzare cumpărare nr. 607/21.03.2008 şi nr. 885/19.02.2008.

Despre Marco Chim SRL

Societatea Marco Chim SRL a fost înfiinţată în anul 1992. Asociat unic şi administrator al societăţii este Marius Stamate, născut în anul 1970, în municipiul Constanţa. Iniţial, societatea avea drept obiect de activitate „Comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare ”. În prezent, societatea este specializată în construcţii civile, comercializare de materiale de construcţii, vânzare apartamente şi închiriere apartamente în regim hotelier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adina 14 Mar, 2014 13:48 spuneti mai bine ca este construit fix in sosea , o sa mai auzim cate accidente vor fi acolo din cauzza acestei constructii si a sensului giratoriu care e amplasat super prost .