Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capcana de pe bulevardul Aurel Vlaicu sau nepăsarea autorităţilor (galerie foto)

ro

10 Sep, 2014 00:00 1785 Marime text
Nu mai este o noutate faptul că tot mai mulţi constănţeni sunt nemulţumiţi de administraţia locală din municipiul Constanţa. Ne referim aici, în primul rând, la starea carosabilului, care lasă de dorit. Gropi uriaşe, asfalt crăpat, denivelări, acestea sunt principalele sale trăsături.

Pe adresa cotidianului ZIUA de Constanţa, a sosit o scrisoare semnată de un constănţean care semnalează apariţia unei denivelări pe marginea bulevardului Aurel Vlaicu. „Circul zilnic pe bulevardul Aurel Vlaicu şi constat că, deşi au trecut trei săptămâni de la ploaia din 16 august, care a produs o denivelare foarte adâncă pe marginea acestui bulevard, în zona celui de-al doilea sens giratoriu din dreptul complexului Maritimo, pe sensul de mers spre bulevardul Tomis, nimeni nu s-a grăbit să remedieze problema. Probabil că trebuie ca cineva să-şi strice maşina sau să se întâmple un accident ca să se ia măsurile ce se impun. Am încercat să sesizez şi Primăria Constanţa, dar dumnealor nu vor să primească decât sesizări scrise, în timpul unui program de bugetar la sediul din centru. Eu merg pe sloganul «Mie îmi pas㻓, scrie constănţeanul supărat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanteanul suparat 11 Sep, 2014 10:50 Multumesc pentru sprijin dar numai cu poze si un articol nu cred ca se poate rezolva problema. Probabil ca Primaria va da vina pe cei de la Drumuri nationale (este sau nu o sosea de centura sau bulevard al municipiului)sau vor pune pe cei cu responsabilitati sa faca un "Caiet de sarcini" apoi vor organiza o licitatie, care poate fi contestata si in final cinva (mai devreme sau mai tirziu) va intra cu masina in acest sant. Daca se va intimpla noaptea, am curajul sa pariez ca pina dimineata nu se va mai cunoaste nimic in acel loc. Asa suntem noi..