Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Branduri, calitate şi deservire ireproşabilă Retailerul britanic Marks&Spence a revenit la Constanţa (galerie foto)

ro

16 Nov, 2013 00:00 1587 Marime text
Constănţenii sunt aşteptaţi, începând de ieri, în City Park Mall, unde în locul lăsat liber de către Debenhams şi-a deschis porţile noul magazin Marks&Spence.

„Este un magazin amenajat pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, cel mai nou concept de dezvoltare al companiei. Am ales Constanţa, pentru acest nou concept al magazinului, deoarece municipiul are un potenţial mare, mai ales în perioada sezonului cald”, a declarat Sorin Stancu, managerul pe zona Balcani. În noul magazin pot fi găsite şase sub branduri: Autograph, Indigo, Limited, Peruna (pentru femei) şi două sub branduri pentru bărbaţi: North Coast şi Blue Harbour. „Aşadar, constănţenii pot găsi haine pentru toate gusturile, iar raportul preţ-calitate este destul de bun”, a mai spus Sorin Stancu.

Echipa care va lucra în noul magazin din Constanţa numără 18 persoane, este tânără şi dinamică, gată să vă ajute atunci când sunteţi gata de schopping. Inaugurarea oficială a avut loc vineri, iar evenimentul s-a lăsat cu zeci de premii. Astfel,drept cadou pentru clienţii fideli, reprezentanţii magazinului au pus la bătaie câte un voucher cadou, în valoare de 50 lei, pentru orice achiziţie în valoare de minimum 200 lei. De asemenea, primii 50 de clienţi au primit ieri câte un voucher - cadou în valoare de 75 lei. Reamintim că în anul 2011, Marks and Spencer a închis unitatea din Constanţa, care funcţiona în TOM Retail Park.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii