Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baloane colorate, desene pe asfalt şi zeci de surprize De 1 Iunie, Solid House invită copiii din Constanţa la o mega-petrecere

ro

30 May, 2019 00:00 3307 Marime text
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii şi a promova bunăstarea micuţilor din toată lumea.
 
De Ziua Copilului, dezvoltatorul imobiliar Solid House invită copiii din municipiul Constanţa la o mega-distracţie. Evenimentul va avea loc în parcul Casei de Cultură Constanţa. Timp de două ore, între 11.00 şi 13.00, copiii, alături de care se vor afla cei mai haioşi animatori, vor avea parte de face painting, baloane colorate, desene pe asfalt. Astfel, dezvoltatorul imobiliar de încredere Solid House va oferi micuţilor o zi de neuitat.
 
Ziua Internaţională a Copilului este o zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toţi copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil. Această zi trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
www.solidhouse.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii