Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atribuire fără anunţ de participare la CNAPM Constanţa SC RAC SRL se ocupă de instalaţia pentru inspecţia containerelor

ro

12 Oct, 2012 01:00 4256 Marime text
Containere-containereport1.jpgÎn urma unei negocieri fără anunţ de participare, Compania Naţionala Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit contactul „Service de întreţinere a instalaţiei de inspecţie a containerelor/vehiculelor cu raze X- THSCAN MB 1215F". Locul principal de prestare a contractului este la CN APM SA Constanţa.

Obiectul contractului constă în realizarea serviciilor de post-garanţie a instalaţiilor de inspecţie a containerelor/ vehiculelor cu raze X-THSCAN MB 1215F, executarea reviziilor periodice şi a intervenţiilor pentru instalaţia de inspecţie. Autoritatea contractantă explică negocierea fără anunţ de participare prin faptul că aceste servicii pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Contractul a fost atribuit societăţii SC RAC SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Năvodari, strada Taberei. Valoarea contractului atribuit este de 191.100 lei, fără TVA.

Despre RAC SRL

Înfiinţată în anul 1993, societatea RAC SRL se ocupă de arhitectură şi inginerie, precum şi activităţi de testări şi analiză. Asociat unic şi administrator al societăţii este Gavrilă Raţiu. În anul 2012, într-un top realizat de Lista Firme, societatea s-a clasat pe locul I în ceea ce priveşte profitul şi locul I în ceea ce priveşte afacerile. Anul trecut, având 25 de angajaţi, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 2.591.342 lei, un profit brut de 664.938 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii