Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația „Suflete deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL lansează un nou apel creștinesc - „Nu vă îngrijorați de nimic!”

ro

16 Mar, 2020 00:00 3589 Marime text

Asociația „Suflete deschise” și Arimex Comexim 2000 SRL îndeamnă toți credincioșii să nu se panicheze din cauza numărului îngrijorător de persoane infectate cu coronavirus sau chiar decedate.
 
„Mult mai nocivă, mai dăunătoare pentru omenire este infodemia, adică epidemia de informații nocive. Observăm cu tristețe că informațiile transmise prin toate mijloacele, fie că sunt din surse verificate sau necontrolate, nu fac altceva decât să inducă o stare de isterie, de panică generală. Panica generată de necunoaștere este mult mai periculoasă decât virusul în sine și poate avea efecte devastatoare. Panica distorsionează realitatea, ne determină să ne pierdem controlul și astfel să acționăm în consecință. Și acest virus, cu siguranță, va trece, așa cum au mai trecut și altele asemănătoare. Nu trebuie să ne îndoim că nu va fi așa, dar panica va rămâne și ne va traumatiza toata viața.
 
Să dăm dovadă de calm, de solidaritate și responsabilitate. Să nu lăsăm ca acest virus să ne clatine credința, să ne dezbine și să nu ne pierdem nicio clipă speranța în ajutorul lui Dumnezeu. Să îl rugăm neîncetat să ne binecuvânteze și să ne ocrotească, pentru că numai El este Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, iar sănătatea, viața sunt darurile Sale“, au transmis reprezentații Asociației „Suflete deschise” și ai societății Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Citește și:
 
 
Asociația „Suflete Deschise“ și Arimex Comexim 2000 SRL, în ajutor pacienților din spitalele din Constanța

Flori, ciocolată și un meniu de sărbătoare, oferite pacientelor din Constanța de Arimex Comexim 2000 SRL (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii