Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL, alături de familia micuţului decedat după ce a fost lovit de o maşină la Valu lui Traian

ro

24 Sep, 2018 00:00 3642 Marime text
Asociaţia „Suflete deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL nu au rămas indiferente faţă de tragedia care s-a abătut asupra unei familii din Valu lui Traian. Matei, un copil de patru ani, a decedat, săptămâna trecută, după ce a fost lovit de o maşină.
 
Copilul  a fost înmormântat sâmbătă, la cimitirul din Valea Seaca. Slujba de înmormântare a fost ţinută de preotul Cristinel Florea, parohul bisericii. Asociaţia „Suflete deschise“ s-a îngrijit de  parastas, la care au participat 100 de persoane. Copilaşul mai are o soră, care învaţă în clasa I. Ambii se aflau în plasament familial la bunica Valentina Bric, întrucât mama lor are probleme de sănătate.
 
Reamintim că micuţul Matei a decedat săptămâna trecută, după ce a fost lovit de un taxi în localitatea Valu lui Traian, în zona cimitirului. Potrivit martorilor, copilul ar fi luat-o la fugă din mâinile mamei şi a ajuns în stradă. El a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost transportat, în stare gravă, la spital. Din păcate,  micuţul nu a supravieţuit.
 
„Dumnezeu să-l ierte! Din păcate, ei au o situaţie financiară precară. Stau cu chirie în casa bunicilor mei. Copiii sunt crescuţi de bunica lor, deoarece mama este cu probleme“, a scris pe o reţea de socializare Marina L.
 
„La data de 19 septembrie, ora 19.20, în localitatea Valu lui Traian, un bărbat, în vârstă de 38 ani, a condus un autoturism pe Calea Dobrogei, pe banda nr. 2, dinspre Murfatlar către Constanţa, şi, în apropierea intersecţiei cu strada Crinului, a surprins şi a accidentat grav un minor de 4 ani, care, fiind nesupravegheat corespunzător, a pătruns pe partea carosabilă, angajându-se în traversare prin loc nepermis“, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii