Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel lansat de Arimex Comexim 2000 SRL „Primeşte şi dăruieşte! Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun!“

ro

07 Dec, 2015 00:00 3825 Marime text


Moş Nicolae nu i-a ocolit, ieri-dimineaţă, pe micuţii internaţi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase din Constanţa. Prin bunăvoinţa societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, moşul a ajuns cu sacul plin de daruri la micuţii pacienţi. Dulciuri, cărţi de colorat, creioane, jucării, fructe şi câte şi mai câte au găsit copiii în pungile împărţite de ajutoarele moşului - nişte Crăciuniţe tinere şi pline de voie bună.


 
Copiii au fost fericiţi, deoarece cineva s-a gândit şi la ei, oferindu-le daruri. Personajele de poveste, Crăciuniţa şi Alba ca Zăpada, îi vor vizita zilnic pe copiii bolnavi, încercând să le alunge tristeţea, să le aline suferinţele şi să le aducă zâmbetul pe buze. În plus, începând de săptămâna viitoare, în cele două unităţi sanitare va ajunge şi Moş Crăciun, pentru a împărţi bucurii şi daruri copiilor aflaţi în suferinţă. Şi, nu în ultimul rând, cei mici vor afla despre Naşterea Domnului şi magia Crăciunului.


 
Ca de fiecare dată în pragul sărbătorilor de iarnă, societatea Arimex Comexim 2000 SRL, împreună cu Arhiepiscopia Tomisului şi Asociaţia „Suflete deschise“, în cadrul parteneriatului social-misionar „Arată că îţi pasă!“, continuă proiectul „Fii mai bun! Fii şi tu un Moş Crăciun!“ - o mână întinsă de Dumnezeu, prin oameni, pentru oameni.
 
„Iubirea se întoarce la cel ce iubeşte, bucuria se întoarce la cel ce dăruieşte. Nu pierzi nimic dacă ajuți pe cineva, dacă ești generos cu cineva, câștigi sentimente pe care niciun ban din lume nu le poate cumpăra. Primeşte şi dăruieşte! Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun!“, ne-a declarat Petre Preda, reprezentantul SC Arimex Comexim 2000  SRL.

 
Dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare! Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin sau, dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon 0241.660.580, 0722.567.873, 0763.097.661, 0730.740.719 sau să trimită un mail pe adresa sufletedeschise@yahoo.com, în intervalul 8.00 - 18.00. Donaţiile vor fi preluate de o echipă de voluntari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii