Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la SC COMCM SA Acţionarii vor stabili componenţa noului Consiliu de Administraţie

ro

29 Jul, 2014 00:00 1629 Marime text
Consiliul de Administraţie (CA) al SC COMCM SA Constanţa a decis convocarea Adunării Generale Acţionarilor pentru data de 7 august, ora 16.00, având zece puncte pe ordinea de zi. În situaţia neîntrunirii cvorumului legal, se convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pe data de 8 septembrie.

Primul punct de pe ordinea de zi se referă la alegerea membrilor Consiliului de Administraţie prin metoda votului cumulativ, pentru un mandat de patru ani. De asemenea, acţionarii vor stabili indemnizaţiile cuvenite administratorilor, vor stabili nivelul asigurării de răspundere profesională pentru administratori şi directori. Nu în ultimul rând, vor numi un auditor financiar, stabilind durata mandatului. În acelaşi timp, vor constata încetarea mandatului auditorului financiar, numit de către CA în şedinţa din data de 19 martie 2014, pentru auditarea situaţiilor financiare aferente anului 2013. Data limită până la care se pot face propuneri de candidaturi pentru funcţia de administrator pentru COMCM SA, de auditor financiar cu ofertele financiare aferente auditului financiar, este 11 august.

Condiţii pentru viitorul administrator

Viitorul administrator trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă o bună reputaţie şi o experienţă suficientă, să cunoască legea 31/1990 privind societăţile comerciale, să cunoască legea 297/2004 privind plata de capital, să nu fi fost condamnat printr-o sentinţă definitivă pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals şi uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare şi luare de mită şi să îşi asume îndeplinirea bugetelor de venituri şi cheltuieli.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii