Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la Asociaţia Medicilor de Familie „Tomis” Laura Maria Condur, realeasă în fruntea medicilor constănţeni

ro

01 Jul, 2013 00:00 3058 Marime text
Săptămâna trecută, la hotelul Bulevard, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis” Constanţa, unde s-a prezentat raportul de activitate a celor 4 ani de existenţă şi au avut loc alegeri ale conducerii Asociaţiei pentru mandatul 2013-2017.
 
În bilanţ, preşedintele Asociaţiei în exerciţiu, Laura Condur, a subliniat că în cei 4 ani de existenţă, Asociaţia Constanţa şi-a îndeplinit obiectivele propuse, devenind, deşi tânără, una din cele mai puternice asociaţii din ţară. „Am reuşit să realizăm multe obiective, printre care amintim promovarea activităţilor pentru promovarea intereselor cu caracter profesional, ştiinţific, legislativ şi juridic ale medicilor de familie, dezvoltarea parteneriatelor şi a colaborărilor cu toate celelalte specialităţi, fiind prezenţi la numeroase manifestări ştiinţifice. De asemenea, au fost dezvoltate parteneriate cu Facultatea de Medicină, cu Colegiul Medicilor. Nu în ultimul rând, am avut un dialog constructiv cu reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa şi cu Direcţia de Sănătate Publică, încercând să găsim o rezolvare la diferitele probleme din practica de zi cu zi. Au fost organizate cursuri de pregătire a medicilor de familie prin programe cu finanţare europeană. Cel mai important lucru a fost organizarea Conferinţei Regionale de Medicină de Familie, pe care am promis-o ca angajament la alegerile din 2009, conferinţă care are acum aceeaşi vârstă cu Asociaţia, adică 4 ani. Consider că această conferinţă este cea mai importantă realizare în acest mandat, pentru că nu este deloc uşor să organizezi o manifestare de o asemenea anvergură. A fost o muncă de echipă, desfăşurată exclusiv pe voluntariat, care a dus la îndeplinirea obiectivele propuse”, a declarat Laura Maria Condur, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie.
 
Vezi noua conducere a Asociaţiei
 
Noua conducere a Asociaţiei Medicilor de Familie Constanţa pentru mandatul 2013-2017 este următoarea: preşedinte - dr. Laura Maria Condur, medic primar medicină de familie, doctorand în ştiinţe medicale, vicepreşedinţi - dr. Zitta Rozalia Popa şi dr. Dina Mergeani, secretar - dr. Leila Memet, trezorier: - dr. Sergiu Chirilă, cenzor: - dr. Lizeta Giumba. Ca proiecte pentru noul mandat, conducerea aleasă şi-a propus următoarele obiective: continuarea tuturor manifestărilor şi acţiunilor de până acum, accesarea unor proiecte europene care să vină în sprijinul activităţii medicilor de familie, achiziţionarea unui spaţiu care să devina sediul Asociaţiei, dar şi organizarea pe 4 iulie 2014 a Zilei Medicului de Familie – 2014.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii