Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă anchetat de ITM Constanța. Și medicii se accidentează nu-i așa?

ro

20 Jul, 2021 07:12 4193 Marime text
 
  • În data de 16 iulie anul curent, la ora 14:15, la SC MED LIFE SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat, potrivit unui comunicat postat de ITM Constanța pe pagina sa oficială de internet.
 

Conform documentului la care facem referire medicul PNR, „a fost victima unui eveniment rutier și ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”.
 
„Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC MED LIFE SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare” mai scrie ITM.

Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta, unde se va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că ancheta nu a fost efectuată corespunzator, va dispune, în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.

 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii