Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua promoţie Fastrackids Constanţa Cei 25 de absolvenţi au fost premiaţi de Nancy Faunce (galerie foto)

ro

23 Jan, 2012 00:00 3633 Marime text
fastrackids_1.jpgO atmosferă de sărbătoare, plină de emoţii şi bucurii, a domnit ieri în sala de conferinţe a Hotelului Ibis, unde s-a adunat cea de-a doua promoţie de absolvenţi Fastrackids Constanţa.

Îmbrăcaţi în robe şi cu tocă pe cap, cei 25 de absolvenţi au fost întâmpinaţi în aplauze de părinţii şi bunicii prezenţi la festivitatea de absolvire.
„Munca intensivă la cursurile noastre, care a durat doi ani şi jumătate, i-a solicitat pe copii şi pe profesori, dar şi pe dumneavoastră, dragi părinţi, care aţi fost mereu alături de noi în acest demers educaţional. Cu această ocazie, anunţăm lansarea unui nou program educaţional interactiv - Fastrack English, de învăţare a limbii engleze, destinat copiilor cu vârste între 4 şi 12 ani", a declarat Costin Sorici, directorul Fastrackids Constanţa. La festivitatea de premiere a fost prezentă şi Nancy Faunce, preşedinta Fastrackids International Ltd, care a înmânat copiilor diplomele de absolvire. „Este o onoare pentru mine să fiu aici, la a doua promoţie a absolvenţilor la Constanţa. Suntem încântaţi şi de dumneavoastră, părinţi, pentru că ne-aţi încredinţat copiii în cadrul Centrului. Uniunea Europeană îţi doreşte ca cetăţenii de mâine să aibă capacitatea de a gândi creativ şi inovativ. La Fastrackids, copiii sunt cu un pas înaintea acestui deziderat", le-a spus celor prezenţi Nancy Faunce, care le-a înmânat celor 25 de copii diplome de absolvire. Punctul culminant al festivităţii a fost un tort frumos, sub formă de carte, din care au mâncat cu poftă absolvenţii şi frăţiorii lor mai mici. În final, copiii s-au distrat alături de doi clovni, cu care au cântat şi au dansat. Cei 25 de absolvenţi ai Fastrackids Constanţa au parcurs 12 module de studiu: literatură, matematică, economie, tehnologie, artă şi teatru, comunicare, ştiinţe naturale, scopuri şi obiective în viaţă, biologie, creativitate, ştiinţele pământului şi astronomie.

Ce este Fastrackids


Fastrackids este un program de educaţie complementară, adresat oricărui copil de vârstă ante-preşcolară, de grădiniţă sau de clasele I-II. Programul este conceput în Statele Unite de psihologi şi educatori de talie mondială. Reţeaua internaţională de academii Fastrackids este prezentă în 50 de ţări, având deschise 300 de centre educaţionale. În România, programul Fastrackids a fost lansat în luna martie 2007, fiind disponibil în 14 centre din ţară şi găzduind peste 2.000 de copii. În Constanţa, programul se desfăşoară în Centrul Educaţional Fastrackids din strada Siretului nr. 63, având în prezent un număr de 150 de participanţi. Informaţii suplimentare despre program se pot afla pe site-ul www.ftk.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii