Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentum.co.ro, cea mai nouă platformă românească de știri

ro

04 Oct, 2019 18:57 3957 Marime text

Avantajele unei informări corecte sunt de necontestat! Cum faci, în schimb, să rămâi informat în nelipsita ”goană” cotidiană? Răspunsul este simplu și stă într-o accesare facilă de pe telefonul mobil, tabletă sau calculator a celei mai noi platforme românești de știri, Momentum!
Momentum.co.ro nu are conținut propriu, ca atare, este imparțială, apolitică și nepărtinitoare. Îți eficientizează căutarea informațiilor prin faptul că îți oferă opțiunea de a citi o știre de interes pentru tine din perspectiva mai multor surse care au plublicat-o. Se upgradează la fiecare 5 minute, cele mai importante știri, adică cele mai citite din site-urile care le-au publicat, fiind automat trecute în pagina principală a platformei de știri Momentum.
Cu alte cuvinte, ai lejeritatea de a accesa orice publicație dorești direct din Momentum. Indiferent că îți dorești să citești actualitatea politică, știri despre sport, modă, tehnologie sau economie, Momentum este instrumentul care te ajută!
Momentum o platformă de știri loială cititorilor zilnici, care îți prezintă imparțial cele mai noi știri, din orice domeniu de interes! Te-am făcut curios? Accesează www.momentum.co.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii