Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Usturoiul este un agent anticancerigen și un medicament împotriva colesterolului

ro

13 May, 2019 00:00 2616 Marime text
Usturoiul conține alicină, o substanță fără miros, care prin presare și măcinare produce mirosul specific de usturoi. Pătrunjelul și boabele de cafea sunt cele mai bune remedii contra mirosului, informează Agerpres.ro.
 
Alicina este mecanismul de apărare al usturoiului împotriva atacului dăunătorilor și un antibiotic natural, principala sursă de beneficii naturale asupra sănătății umane. Alicina este distrusă atunci când usturoiul este gătit sau ținut în oțet.
 
Conține, de asemenea, minerale precum: magneziu, calciu, fosfor, iod, selenium, zinc, acid silicic, dar și vitaminele A, B1 și B2.
 
Elementele chimice pe care le conține usturoiul întăresc sistemul imunitar, subțiază sângele favorizând circulația și împiedicând formarea cheagurilor de sânge, întârzie îmbătrânirea organismului.
 
Usturoiul este un agent anticancerigen și un medicament împotriva colesterolului, un puternic antibiotic natural cunoscut sub formă de aliment pur, eficient împotriva streptococilor, un aliment adjuvant în diabet, reîntinerind ficatul.
 
Este un leac alimentar biblic pentru bolile de stomac, un puternic ajutor în constipație, un leac alimentar excepțional de eficient în problemele nasului și gâtului și ajută mult în problemele aparatului genital feminin.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii