Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Produse alimentare care ajută la arderea grăsimii şi luptă împotriva balonării

ro

17 Feb, 2014 16:59 3005 Marime text
alimente, slabit, balonare, grasimi, metabolism, sanatoaseIată câteva sfaturi pentru cei care doresc să accelereze ritmul de ardere a grăsimilor din corp sau au probleme cu balonarea stomacului. Următoarele alimente sunt indispensabile pentru o dietă echilibrată şi sănătoasă. Totuşi trebuie consumate şi ele cu moderaţie evitând excesul de orice fel.
  1. Legume şi fructe
            Este indicat să includem în alimentaţia noastră legume şi fructe pentru a ne menţine sănătoşi, iar căteva dintre acestea chiar au efecte semnificative anti-balonare. Putem încerca mere, fructe de padure, broccoli, ciuperci, papaya, ananas, si spanac.
  1. Ceai verde
Acesta este este un ajutor excelent în lupta împotriva grăsimilor.
  1. Grăsimi monosaturate
Alimente care conţin grăsimi monosaturate cum ar fi uleiul de măsline, migdalele, și avocado sunt mai bune pentru colesterol şi luptă împotriva balonării.
  1. Omega 3
În lupta pentru un organism sănătos şi o talie pe placul nostru ajută şi Omega 3 găsit în produse cum ar fi nuci, seminţe de in și pește (cum ar fi somon sălbatic).
  1. Condimente
Anumite condimente, inclusiv usturoi, sofran, scorţişoară, ghimbir, şi ardeii iuţi sunt de asemeni aliaţi puternici în lupta cotra grăsimilor.
  1. Hidratarea organismului
Menţinerea organismului hidratat este o parte importantă a procesului de eliminare a toxinelor. Şi nu uitaţi să creşteţi cantitatea de apă pe care o consumaţi atunci când faceţi sport sau efort fizic.
  1. Cereale integrale
Printre numeroasele efecte pozitive ale cerealelor integrale, putem menţiona şi stabilizarea nivelului anumitor hormoni care influenţează reacţia organismului la diferite alimente şi consumul grăsimilor.
           
Sursă:
www.dummies.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii