Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrulnatura.ro O toamnă cu roade îmbelșugate

ro

30 Sep, 2021 00:00 1291 Marime text
  • Îmi place toamna. Îmi plac culorile Naturii – și hainele diferite pe care le îmbracă fiecare zi – atât pe Pământ, cât și în cer.

Chiar dacă vântul se zburlește și apar primele ploi – prospețimea aerului adus de ele compensează din plin.
Pun o haină mai călduroasă – și tot ies la plimbare, să trag în piept aerul cu miros de crizanteme și frunze uscate.
Îmi plac fructele toamnei – și profit de ele pentru a mai ajuta organismul în efortul de detoxifiere.

Cura de struguri (fie zile întregi – consum DOAR de struguri și/sau suc de struguri – sau consum preponderent zilnic de struguri), sau cura de pere – dar și cura de mere, de prune sau de gutui – cu varietățile multiple ale acestor fructe – reprezintă plăcerea supremă a Iubitorului de fructe, la ceas de toamnă.

În afara roadelor îmbelșugate ale Naturii – de care mă bucur din plin, toamna a venit și în plan profesional cu câteva mici proiecte finalizate cu rezultate frumoase.

Unul dintre proiecte – la care țin în mod special și pe care îl voi mai repeta – este implicarea elevilor de liceu în unele activități ale Fundației noastre. Proiectul actual a fost legat de redactarea unor materiale pentru partea Iubim fructele, de pe site-ul nostru – în limba română și limba engleză – de către elevii clasei a XII-a de la Liceul Mircea cel Bătrân, Constanța.

Toate lucrările elevilor m-au impresionat și mi-au arătat că tinerii vibrează frumos în armonie cu Natura.
Rezultatul acestui proiect se regasește pe site-ul nostru – și vă invit să citiți referatele minunate scrise de elevi – informându-vă, dar și apreciind calitatea materialelor!

Un alt proiect a fost legat de finalizarea formării teoretice (cursuri on-line) în Arta și știința detoxifierii – alături de Robert Morse – profesorul și îndrumătorul meu actual. Robert Morse este un naturist din Port Charlotte, Florida – care s-a implicat personal într-o campanie media educativă – pentru a explica oamenilor SIMPLU și CLAR – de ce se îmbolnăvesc și cum își pot redobândi sănătatea.
Am învățat foarte multe de la Robert Morse în ultimii doi ani – iar experiența mea personală în detoxifiere mi-a confirmat multe dintre datele teoretice existente în cărțile și cursurile studiate.
Alte mici proiecte au fost participările la diferite cursuri internaționale de formare în domeniul detoxifierii, în special la copii și tinerii suferinzi de spectrul autist.
Precum și apropiata finalizare a unei sesiuni de Webinare de homeopatie cu soții Joshi din India, considerați unii dintre cei mai buni profesori de homeopatie din lume, la ora actuală.

A fost o toamnă plină de evenimente, în care informațiile s-au adunat într-o cantitate uriașă – déjà biblioteca mea geme de cărțile achiziționate, care așteaptă zilele reci de iarnă – pentru a fi savurate – pagină cu pagină.
Am scris foarte puțin, întrucât am fost mereu implicată, în ultimele luni ca și elev/cursant – în diferitele programe de formare.
În urmatoarea perioadă, voi așterne pe hârtie multe impresii dintre cele acumulate în ultimele două luni și voi împărtăși cu cei interesați noutățile pe care le-am aflat.

Mulțumesc tuturor pacienților care au ținut legătura pe mail – chiar și atunci când eram departe de țară, la cursuri – și care au încredere și răbdare să aplice tehnicile de vindecare naturale.

Și mulțumesc tuturor celor care sprijină necontenit Fundația și eforturile sale constante de educație pentru sănătate.
Vă doresc tuturor o toamnă îmbelșugată, să vă bucurați din plin de fructele anotimpului ruginiu – și să nu uitați să petreceți mai mult timp în aer liber – să faceți mișcare – chiar dacă afară este ceva mai rece și uneori picură!
Mișcarea fizică și respirația de aer curat – sunt la fel de importante ca și o alimentație curată și naturală.
 
 
Sursa text: centrulnatura.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii