Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel către locuitorii Constanței Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, aflat în criză de donatori, vă așteaptă în această sâmbătă

ro

24 Jul, 2019 16:13 1212 Marime text
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța roagă persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 27.07.2019, în intervalul 09:00-13:00.
 
Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.
 

”Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați in considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge”, spune dr. Alina Mirella Dobrotă, director CRTS Constanța.

 
În paralel, se  va  desfășura  și  acțiunea  de  informare  și  recrutare  de  donatori  de  celule  stem, cu  înscriere în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii