Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:39 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Click! A fost numai un zâmbet. Crudu a uitat de bocetele de joi

ro

18 Jan, 2011 14:23 791 Marime text
jh73h347dana.jpg„Neaţa cu Răzvan şi Dani" a revenit la Antena 1 de luni cu o emisiune „Smiley Party". În tema ediţiei a intrat şi Cruduţa, cea care parcă şi-a revenit forţat după scandalul cu Leo de la Strehaia, de săptămâna trecută.

Daniela Crudu a avut onoarea de a deschide emisiunea cu un dans colectiv alături de cei 20 de figuranţi din platou.

Odată ce şi-au făcut intrarea pe scenă, Dani a întrebat: „Cine «este» ei?" Răzvan a replicat: „Nu ştiu! Despre unii scriu doar în ziare", făcând referire la Crudu.

Răzvan a fost cel care a înţepat-o pe Daniela şi înainte de rubrica meteo, neuitând că bruneta l-a implicat în bălăcăreala cu Leo de la Strehaia. I-a dedicat melodia „Banii vorbesc", a celor de la Holograf. Gluma i-a picat greu Crudei.

Răzvan şi-a continuat mini-asaltul asupra Danielei, mai mult în glumă ce-i drept.

„Elev Crudu, vino încoace niţel! Să purtăm o discuţie. Ce se întâmplă, Daniela! Noi am fost plecaţi. Ne întrebăm dacă servesc bere rece în iad. Acolo am crezut că sunt. Eu, telefon mobil, sună lumea, vorbesc. Mă sună de la ziar, să-mi cadă respectele pe jos. Ce aud eu la telefon? ... A doua zi văzui în ziar ... Lumea întreabă pe mail ce mai faci pe aici, că poate te încurcăm", a spus Răzvan. Crudu răspunde: „Curăţenie."

„Cam ce ai putea să ... ?", mai întreabă Răzvan. „Dans, meteo", replică Daniela.

www.click.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii