Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Primariile si consiliile judetene conduse de PDL primesc cele mai mari sume alocate autoritatilor locale

ro

02 Jan, 2011 06:07 993 Marime text

Primariile si consiliile judetene conduse de democrat-liberali primesc cele mai mari alocari bugetare de la Guvern printr-o hotarare adoptata marti, prin care se distribuie 177 de milioane de lei autoritatilor locale pentru plata datoriilor catre firme.

Potrivit documentului publicat in Monitorul Oficial, cea mai mare suma alocata unui oras, in ultima sedinta de Guvern din acest an, este 6 milioane de lei, pe care o primeste Primaria municipiului Piatra Neamt, condusa de edilul democrat-liberal Gheorghe Stefan.

Imediat dupa primaria nemteana, in topul alocarilor, cu 3 milioane de lei, se afla o alta primarie gestionata de un democrat-liberal, cea a municipiului Ramnicu Valcea, unde primar este Romeo Radulescu. Tot 6 milioane de lei este cea mai mare suma primita la nivelul consiliilor judetene. Aceasta suma ajunge la CJ Caras Severin, condus de democrat-liebralul Sorin Frunzaverde, si la CJ Dambovita, unde presedinte este un alt democrat-liberal, Florin Popescu. Imediat mai jos in privinta alocarilor bugetare, cu 3,5 milioane de lei, este CJ Covasna, condus de Sandor Tamas, de la UDMR.

In privinta sectoarelor capitalei, cel mai mult, 1,35 milioane de lei, primeste Primaria Sectorului 6, condusa de Cristian Poteras (PDL). Pe locul doi, cu 1,25 milioane, se afla Primaria Sectorului 3, condusa de un alt democrat-liberal, Liviu Negoita. Primaria Sectorului 2, condusa de Neculai Ontanu (UNPR), primeste 400.000 de lei, iar Primariei Sectorului 5, unde edil-sef este social-democratul Marian Vanghelie, ii revin 50.000 de lei prin aceasta hotarare de guvern.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii