Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Fotbalist dispărut de la FC Farul

ro

18 May, 2011 12:50 986 Marime text

De zile bune, „marinarii" nu mai ştiu nimic de stoperul băcăuan George Patriche, care a dat bir cu fugiţii. Pentru meciul cu Delta Tulcea, de sâmbătă, antrenorul Gică Butoiu are alţi patru absenţi.

Nimeni de la FC Farul nu mai ştie nimic de George Patriche de mai bine de jumătate de lună. „A spus că se duce la Bacău să-şi trateze o accidentare la genunchi, dar nu a mai dat niciun semn de viaţă. L-am întrebat şi pe Giannini Munteanu dacă ştie ceva de el, iar răspunsul a fost negativ. Îi voi face referat lui Patriche", a declarat, pentru „Cuget Liber", antrenorul principal al Farului, Gică Butoiu.

În vârstă de 20 de ani, Pa-triche nu a reuşit să se impună în cele două luni de când este la Farul şi nu va fi păstrat în lot la finele acestui campionat.

Pe lângă stoperul băcăuan, Butoiu are alte patru absenţe la partida cu Delta Tulcea, care se joacă la Constanţa, sâmbătă, 21 mai, de la ora 11, în etapa a 28-a a Ligii a II-a, seria întâi. Vor mai lipsi Buzea (acci-dentat la claviculă), Borza (en-torsă de gleznă), G. Munteanu (întindere musculară) şi Al. Răuţă (probleme la gleznă). În plus, după meciul cu Steaua II se resimte şi Cosmin Paşcovici.

Neavând alte soluţii, tehnicienii Farului vor miza iar pe Dan Zdrâncă în poartă, deşi goal-keeper-ul nu este refăcut complet. Nimic nou însă, pentru că, în ultimele partide, Dan a fost nevoit să apere mereu într-un picior. În condiţiile absenţei lui Răuţă, rezerva lui Dan va fi un junior.

„Vom avea meci greu cu Delta Tulcea, o echipă care are zece victorii consecutive. Însă, pe acest final de campionat, pe noi nu prea ne mai interesează rezultatele, ci să vedem pe cine putem opri din actualul lot pentru sezonul viitor", ne-a spus Butoiu.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii