Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de seara Ce facem in weekend la mare

ro

16 Jul, 2010 13:48 1375 Marime text

De la prezentări de modă până la concerte în cluburi sau petreceri pe plajă, litoralul atrage în acest weekend prin varietatea de evenimente.

Prezentări de modă în Mamaia

Designerul vestimentar Marcela Cuzic prezintă vineri noapte, la Club Crema, din stațiunea Mamaia, o colecție de modă eco. Diverse materiale au devenit creații futuriste și pline de conformism. Evenimentul începe la ora 00.00, iar un MC va întreține atmosfera.

Totodată, „Not Cool Collection” este ultima colecție a designerului vestimentar Adrian Oianu ce va fi prezentată la Gaia Boutique Club din Mamaia în această seară.

Sunrise INC, la Cafe del Mar

Sunrise Inc, autorii hit-ului „Lick Shot”, vor concerta la Cafe Del Mar din Mamaia (zona Casino) în această seară. Trupa Sunrise Inc a luat ființă în 2009, iar două dintre piesele lor, „Forever in My Soul” și „One in a Million” s-au numarat printre cele mai ascultate melodii.

Alex Velea, la Tan Tan

Alex Velea revine la malul mării sâmbătă pentru un nou concert în Tan Tan Summer Club din Mamaia. Artistul va interpreta unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Secret, Discret”, „Doar Ea” și ultimul single „Don’t say it’s over”.


Prețul unui bilet este de 15 lei.

DJ Vali Bărbulescu, la Neptun

DJ Vali Bărbulescu revine în Club Vision din Neptun în această sâmbătă. Vali a câștigat premiul pentru cel mai bun dj de radio la Romanian Music Awards 2010.

House în La Mania

Sâmbătă, în clubul La Mania din Mamaia vor mixa DJ Qu, Petre Inspirescu și Alexandra. Intrarea este 20 lei, iar petrecerea începe la ora 01.00.

Rock în Vamă

Duminică, de la ora 21.00, la Terasa Hand din Vama Veche are loc un concert rock susținut de trupele Interitus Dei, Nox, White Walls și Argedava. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Anda Adam cântă în Ibiza Summer Club

Anda Adam este invitată să concerteze mâine, la Ibiza Summer Club din Mamaia. Artista va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Love on you“, „Madam“, „Punan“ şi „Just for you“. Ultimul single semnat Anda Adam se numeşte „Cadillac“ şi a avut premiera pe 14 iunie. Intrarea este liberă.

Miki mixează topless

DJ Miki Love, singura femeie DJ din România care mixează în bustul gol, este invitate diseară să mixeze în Club Vision din Neptun. De warm-up se va ocupa Sebastien G, iar barmanii promit free bar între orele 23.00 şi miezul nopţii.

www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii