Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 35

ro

10 Oct, 2015 00:00 1249 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1960 din data de 3 mai 2007.

Baza imobiliară 2 Mai

Localitatea 2 Mai este una pitorească. Aflată pe malul mării şi în apropiere de graniţa cu Bulgaria, face cu ochiul celor care doresc o casă de vacanţă la mare, într-un loc ferit de aglomeraţia din alte staţiuni. În timp, în localitate au apărut construcţii impozante. Printre cei care au reuşit să pună mâna pe suprafeţe mari de teren în zonă se numără şi Ministerul Culturii şi Cultelor. Prin Hotărârea de Guvern numărul 726 din 2002, s-a aprobat transmiterea unui imobil şi a unei suprafeţe de 4,5 hectare de teren, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în administrarea MCC, pentru Centrul Naţional al Cinematografiei.
Citeşte mai departe!

Ziua furnicuţei PSD

Sărbătoarea internaţională a celor ce muncesc a fost aleasă de Partidul Social Democrat, de fapt, de Mircea Geoană, pentru lansarea noii mascote: o furnicuţă.
Citeşte mai departe!

Chilii arse la mănăstirea Uspenia

Un incendiu a avut loc marţi, la mănăstirea de rit vechi Uspenia, din judeţul Tulcea, şi a distrus cinci chilii. Lăcaşul, din apropierea comunei Slava Rusă, a fost ridicat în secolul al XVII-lea, în urma reformei patriarhului Nikon, în timpul domniei ţarului Alexei Mihailovici al Rusiei.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii