Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 34

ro

09 Oct, 2015 00:00 1795 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.


Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1913 din data de 3/4 martie 2007.
 
Pericolul Peninsula
Despre seismul devastator din anul 1977, specialistul spune că poate fi numit, pe bună dreptate, „marele cutremur“, pentru că evenimente de o asemenea intensitate se produc destul de rar pe teritoriul României. „Dobrogea, nu atât prin poziţia geografică, ci prin structura geologică solului, este mai puţin afectată de cutremure, constituţia de baza a zonei fiind din roca stâncoasă prin care undele seismice se propagă, însă acestea nu se amplifică“, spune Breabăn.
Citeşte mai departe!
 
Cazul Sturdza a intrat în atenţia DNA
Familia Sturdza afirmă că poate dovedi cu acte calitatea de moştenitor şi de proprietar de drept asupra terenurilor revendicate în Constanţa, ca reacţie la afirmaţiile primarului Radu Mazăre, care spune că refuză să îi pună în posesie până când vor face dovada că sunt proprietari.
Citeşte mai departe!

Sezonul Lolitelor
Cazurile de copile fugite de acasă pentru a-şi caută dragostea vieţii sunt deja obişnuite. Ajunse la primele clipe ale adolescenţei, progeniturile României încearcă să se maturizeze mult prea devreme. Şi poate că, pe de-o parte, nici nu este un lucru rău.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii