Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 32

ro

07 Oct, 2015 00:00 1300 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1794 din data de 13 octombrie 2006.

Mazăre şi-a anunţat candidatura la primărie

Edilul-şef a declarat că va candida pentru un nou mandat, „ca să le crape fierea cioclilor portocalii“, care, timp de doi ani, l-au hărţuit politic şi au încercat să-i îngroape proiectele * În preludiul campaniei electorale, Mazăre pregăteşte desfătări culinare „nu doar la Paşte şi la Crăciun“ pentru toate categoriile defavorizate.

Citeşte mai departe!

Înşelăciune cu terenuri la Năvodari

Lucrătorii Poliţiei Năvodari au întreprins, ieri, o percheziţie pe strada Recoltei din Palazu Mare, în locuinţa a două femei care sunt anchetate în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Ramona Voicu, de 22 de ani, şi mama sa, Sorinica Voicu, de 44 de ani, au înşelat doi cetăţeni spanioli, luând de la aceştia suma de 54.000 de euro.

Citeşte mai departe!

Anul viitor începe construcţia Spitalului Regional

La Constanţa se va înfiinţa încă o unitate spitalicească. Este vorba de Spitalul Regional. În acest moment, pe masa ministrului Sănătăţii se află propunerile privind locul în care va fi amplasată nouă instituţie. Iniţial, autorităţile locale au propus trei spaţii pentru ridicarea Spitalului Regional, în final rămânând doar două. Pentru că amplasamentul din zona Campusului nu întrunea criteriile impuse, reprezentanţii din Sănătate au renunţat la el.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii