Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 4

ro

04 Sep, 2015 00:00 1477 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam astăzi trei materiale din ediţia nr. 537, din data de 29 august 2002.

Rezultatele balistice îl inculpă pe Lander ca autor al crimei din Club XXI

Specialiştii de la Institutul de Criminalistică Bucureşti au efectuat expertiza balistică solicitată de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, în legătură cu completarea dosarului privind crima din Club XXI din staţiunea Mamaia. Pe data de 12 august, un cetăţean turc a fost împuşcat mortal în discoteca Club XXI din incinta barului „Melody“ din staţiunea Mamaia. Hassan Kemal, în vârstă de 30 de ani, venise din Turcia la un văr al său, care este prieten cu patronul discotecii, Dan Nedelcu.
Citeşte mai departe…
 
Editorial - Demisecul zilei  

Pe seama peştişorului de aur circulă o grămada de vorbe, care mai de care mai fanteziste şi mai greu de verificat. Nu-i de mirare că s-au înmulţit braconierii; chiar şi la auzul celor mai grosolane zvonuri, lumea ridică din umeri şi spune că, la urma urmei, nu iese fum fără foc.
Citeşte mai departe…

Viorel Hizo i-a luat locul lui Grigoraş

Scandalul iscat zilele trecute la FC Farul Constanţa, când jucătorii şi antrenorul Petre Grigoraş au intrat în conflict în urma părăsirii cantonamentului, a răpus primul cap: cel al antrenorului.
Citeşte mai departe…

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii