Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 20

ro

23 Sep, 2015 00:00 1492 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1.282 din data de 8 februarie 2005:

Primăria a împroprietărit firma Holland cu o intersecţie

6.487,96 de metri pătraţi de teren care servea în trecutul apropiat drept loc de joacă, loc de parcare, garaje şi spaţiu verde, a fost trecut de Primăria Constanţa din domeniul public în cel privat. La scurt timp, municipalitatea a oferit terenul firmei Holland Development Group SA, care este implicată şi în scandalul imens provocat de proiectul de construire a unui mall în Parcul Tăbăcărie. Holland cesionase drepturile litigioase rezultând dintr-o notificare a moştenitorilor unui teren din Parcul Tăbăcărie.
Citeşte mai departe!

CONPET bulversează poliţia
Chestorul Traian Jipa, băgat la înaintare

Megascandalul furturilor de combustibil din conductele Petrotrans şi CONPET declanşat de ministrul Economiei şi comerţului, Codruţ Şereş, s-a răsfrânt, aşa cum s-a prevăzut, şi asupra mai-marilor din poliţiile judeţelor pe raza cărora s-au produs cele mai mari furturi. Dacă la Constanţa, ministrul a menţionat iniţial numele lui Nicuşor Constantinescu, al lui Ion Draica şi, nu în ultimul rând, al lui Dumitru Martin, prezumtiva sferă a corupţiei şi a complicităţii la acest megafurt de combustibil s-a extins şi asupra poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Citeşte mai departe!

Foştii parlamentari sfidează legea

Un sfert dintre deputaţi şi senatori nu şi-au depus declaraţiile de avere la sfârşit de mandat. Institutul de Politici Publice va sesiza Comisia specială de control al averilor înalţilor demnitari. Reprezentanţii institutului doresc să afle dacă foştii parlamentari şi-au depus declaraţia completă de avere în maximum 15 zile de la expirarea mandatului. Judeţul Constanţa a fost reprezentat în legislatura 2000-2004 de 19 parlamentari.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii