Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 16

ro

18 Sep, 2015 00:00 1550 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1099 din data de 5 iulie 2004.

Haiducii Dobrogei

Luptătorii din rezistenţă au sperat că acţiunile lor să fie un îndemn la arme pentru cât mai mulţi români, la care să se adauge intervenţia anglo-americanilor. Acţiunile au fost coordonate de două grupuri de acţiune, unul în nord, condus de Nicolae Fudulea, având că centru Pădurea Babadagului, şi un altul în sud, care l-a avut ca şef pe Gogu Puiu.
Citeşte mai departe!

Fostul preşedinte al Federaţiei Romilor din Mangalia, condamnat la zece ani de închisoare 

În luna aprilie, o profesoară în vârstă de 31 de ani a fost sechestrată şi violată timp de cinci ore în incinta Şcolii nr. 1 din localitatea Mangalia. Ea l-a indicat ca autor pe preşedintele Federaţiei Romilor din aceeaşi localitate. Vasile Cobzaru s-a prezentat drept director al şcolii, dar, de fapt, era paznicul instituţiei.
Citeşte mai departe!

Poliţiştii din staţiunea Mamaia, reclamaţi la Parchet

Patronul hotelului Histria din staţiunea Mamaia, George Vergiliu Bosânceanu, este acuzat de viol. Reclamaţia vine din partea unei tinere care a fost angajată pe post de recepţioneră. Deşi Bosânceanu a fost audiat vineri până la miezul nopţii, poliţiştii din Mamaia nu l-au prezentat pe acesta procurorilor cu propunerea de arestare preventivă, aşa cum se întâmplă în alte cazuri.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii