Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 15

ro

17 Sep, 2015 00:00 1253 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1094 din data de 29 iunie 2004.

Bomba ecologică „Nazek T“

Cargoul „Nazek T“ este prima navă scufundată în Portul Constanţa de după 1995 încoace, când au pierit „You Xiu“ şi „Paris“ şi o motonavă turcească încărcată cu geamuri. Nava nord-coreeană s-a scufundat din cauza calculării greşite a cargoplanului, dar şi dintr-o posibilă defecţiune tehnică a sistemului de balast.
Citeşte mai departe!

Groaza de ce ar putea scrie presa

Majoritatea oamenilor politici şi a directorilor de instituţii ştiu care trebuie să le fie relaţiile cu media, mai ales cea locală. De ani buni, ziariştii încearcă să stabilească o relaţie normală cu conducerile tuturor instituţiilor din oraş care sunt de interes pentru opinia publică.
Citeşte mai departe!

Directorul DDFSS, Constantin Bragaru, schimbă fotoliul

Mutare spectaculoasă! Începând cu data de 1 iulie, Direcţia pentru Dialog, Familie şi Solidaritate Socială va rămâne fără director general. Constantin Bragaru va ocupa, de joi, postul de director al Direcţiei de programe şi integrare europeană din Consiliul Judeţean.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii