Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 12

ro

14 Sep, 2015 00:00 1330 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 770 din data de 7/8 iunie 2003.

La un pas de catastrofă

Explozie devastatoare în zona industrială. O autoclavă a Fabricii de BCA din Constanţa a fost distrusă de o explozie produsă, ieri-dimineaţă, din motive încă neelucidate. Deşi bucăţi metalice de aproape două tone au fost aruncate la sute de metri, nimeni nu a fost rănit. Una dintre acestea a trecut chiar pe deasupra unui tramvai care circulă pe linia 102, plin cu călători.
Citeşte mai departe!

Societatea civilă, îndemnată să colaboreze cu serviciile secrete

Şefii serviciilor secrete locale s-au întâlnit la Mangalia. Ieri, a avut loc o masă rotundă cu tema „Serviciile secrete în societatea democrată“. Este nevoie de o cooperare atât între serviciile secrete, pentru a se putea aplică legea, cât şi între aceste servicii şi societatea civilă, care nu are, încă, o educaţie în acest sens.
Citeşte mai departe!

Răzvan Florea a doborât recordul naţional de la 100 m spate

Alte patru medalii au pus în tolbă înotătorii constănţeni prezenţi la Campionatele Naţionale de nataţie pentru seniori şi juniori de la Bucureşti, concurs ce reprezintă un criteriu de selecţie pentru Campionatele Mondiale de seniori de la Barcelona, Campionatele Europene de juniori de la Glasgow, ambele din luna iulie, şi Campionatele Balcanice de la Sandanski, din luna august.
Citeşte mai departe!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii