Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 95

ro

19 Dec, 2015 00:00 6628 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3537 din data de 20 mai 2013.

Fostă directoare adjunctă la SPIT, câştigătoare a unui contract cu SPIT

În urma negocierii fără anunţ de participare, firma SC Real Data Soft SRL a fost declarată câştigătoarea contractului de „servicii de mentenanţă program informatic“, autoritatea contractantă fiind Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local din Constanţa. Valoarea contractului este de 162.000 de lei. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este aceea că „lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate“, astfel că firma câştigătoare, SC Real Data Soft SRL.
Citeşte mai departe!

Cine va opera elicopterul medicalizat cumpărat de CJC din bani europeni

Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat câştigătorul licitaţiei pentru atribuirea contractului „Servicii de operare şi întreţinere Elicopter medicalizat EC 135 T2e/P2e”. Acesta este SC REGIONAL AIR SERVICES SRL, cu domiciliul fiscal în Tuzla.
Citeşte mai departe!

Unde merg banii publici?„Ambulanţa 2000” Constanţa, fundaţia aflată în colaborare cu CJC, despre care nu ştim mai nimic

În octombrie 2011, Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) aproba un protocol de colaborare cu Fundaţia „Ambulanţa 2000” Constanţa. Potrivit hotărârii CJC 253, „odată cu preluarea managementului unităţilor sanitare din judeţul Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi-a propus şi a reuşit ridicarea nivelului calităţii actului medical, atât prin selectarea personalului medical de specialitate, cât şi prin asigurarea unei baze tehnico-materiale care să corespundă normelor sanitare acceptate în Uniunea Europeană”.

 
 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii