Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 73

ro

24 Nov, 2015 00:00 1622 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr.  3113 din data de 29 iunie 2011.

„Trăiesc o domnie a momentelor inedite în viaţa mea... Dubă, cătuşe...“  - Jurnalul de arest al lui Laurenţiu Mironescu 

Laurenţiu Mironescu a fost arestat în celebrul dosar „Containerul“, însă i-a fost admis recursul şi se află printre cei patru fericiţi care sunt acum cercetaţi în libertate. Ziua soţiei, banchetul copilului, toate acestea au fost momente pe care Mironescu le-a petrecut în arest, nicidecum în sânul familiei. Parcă pentru a găsi răspunsuri la întrebări, şi-a scris memoriile, clipe definitorii ale zilelor de coşmar pe care le-a trăit. Pe www.ziuadeconstanta.ro puteţi citi, în format pdf, întregul jurnal de arest al lui Laurenţiu Mironescu.

Citeşte mai departe!

Vezi ce elevi au obţinut media zece la Evaluarea Naţională

La nivelul judeţului nostru, doar 12 elevi au terminat cele două probe ale Evaluării Naţionale cu note de zece. Aceştia sunt: Andrei Creţu, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Vlad Dragomir, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Gheorghe Ţiţeica“, Daria Ana Gheorghe, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Gheorghe Ţiţeica“, Gabriela Manea, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Mircea Eliade“ din Cernavodă, Alexandra Murgoci, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Mircea Eliade“ din Cernavodă, Anamaria Balagiu, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, Irina Mara Albu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Crina Florinela Onu, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Constantin Brâncuşi“, Diana Ioana Tene, de la Şcoala cu Clasele I-VIII „Gala Galaction“ din Mangalia, Maria Carapiti, de la Şcoala „Ferdinand“, Ştefan Viorel Ciocoi, de la Şcoala nr. 8, şi Emanuela Bobolea, de la Şcoala „Gheorghe Ţiţeica“.

Citeşte mai departe!

Ce averi au şefii instituţiilor cu titulaturi pompoase, dar necunoscute 

Pe lângă personajele din conducerile celor mai importante instituţii constănţene, mai avem şi alţi şefi în fruntea unor instituţii mai puţin cunoscute publicului larg, şefi cu avuţii de invidiat chiar şi pentru cei care deţin funcţii de conducere în instituţii mai populare.
De pe lista acestora amintim Oficiul Judeţean pentru Consultanţă Agricolă, Oficiul de studii pedologice şi agrochimice, Direcţia Regională de Poştă Constanţa, Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale, dar şi altele de care oamenii de rând nu se lovesc în fiecare zi.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii