Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 67

ro

17 Nov, 2015 00:00 1439 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2954 din data de 25 octombrie 2010.

Funcţionari puţini, sedii multe, închirieri cu substrat. SC Primăria - City Park Mall SRL

Din cauza faptului că Primăria şi-a mutat deja două dintre serviciile sale în incinta mall-ului, constănţenii, vrând-nevrând, sunt nevoiţi să ajungă la City Park Mall şi să lase poate şi ceva bani în magazinele şi-aşa goale. O altă risipă din banii publici se face prin plata chiriei exorbitante pentru vila în care funcţionează cel de-al treilea sediu al CJC.

Citeşte mai departe!

Ce-i datorează Petrică Munteanu Lizetei Haralambie

Trimişi în judecată pentru fapte de corupţie, mai mulţi inspectori ai Primăriei Municipiului Constanţa, în frunte cu şeful Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente din aceeaşi instituţie, Petrică Munteanu, au fost achitaţi, pe motiv că „fapta nu există“. În prezent, judecătorii Curţii de Apel urmează să pronunţe o soluţie cu privire la apelul promovat de procurorii Anticorupţie împotriva achitării funcţionarilor din Primărie.

Citeşte mai departe!

Banias, cel mai cheltuitor senator

Potrivit datelor înscrise pe portalul Senatului României, la secţiunea informaţii economice, în luna august, dintre cei patru senatori constănţeni cel mai mult a cheltuit democrat-liberalul Mircea Banias, iar cel mai puţin, social-democratul Alexandru Mazăre.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii