Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 57

ro

05 Nov, 2015 00:00 1295 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2733 din data de 27 noiembrie:

Mazăre - „Să iasă Băsescu, Brazilia scrie pe mine!“ (video)
Speriat că Traian Băsescu va câştiga un nou mandat de preşedinte, primarul Radu Mazăre a ameninţat, ieri, cu părăsirea Primăriei imediat după finalizarea scrutinului din 6 decembrie şi achiziţionarea unei case în Brazilia: „Ştiţi bine că nu am toate ţiglele pe casă“.
După ce, ieri, Agenţia Naţională de Integritate a cerut verificarea primarului constănţean cu privire la săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, cum îi stă în caracter, edilul Radu Mazăre a ieşit din nou să se plângă în public, cu aceeaşi placă, arhicunoscută: „Slugile lui Băsescu au avut ultima zvâcnire în campania electorală“ şi i-au mai intermediat un dosar.
Citeşte mai departe!

Cum a câştigat Băsescu în localităţi PSD-iste
Aleşi pe baza garanţiei oferite de tandemul Mazăre - Constantinescu, primarii din Mangalia, Cernavodă sau Tuzla n-au dovedit eficienţa scontată
Edili social-democraţi au dezamăgit cumplit prin scorurile înregistrate în primul tur al alegerilor prezidenţiale pentru aspirantul PSD la mandatul de şef al statului, Mircea Geoană.
Citeşte mai departe!
 
Avocatul Şişu şi clanul Memet, la Curtea Constituţională
Procesul în care avocatul Virgil Şişu este judecat pentru favorizarea infractorului a fost suspendat de Curtea de Apel Constanţa, care a decis să trimită dosarul la Curtea Constituţională, în vederea soluţionării unei excepţii de neconstituţionalitate invocată în caz.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii