Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 52

ro

30 Oct, 2015 00:00 1275 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2506 din data de 27 februarie 2009.
 
Povestea mall-ului pentru care se ceartă Mazăre
În septembrie 2000, Consiliul Local condus de Radu Mazăre a votat hotărârea 396, care aproba construirea centrului comercial în parcul Tăbăcăriei, pe un teren de 43.500 mp
Primarul Radu Mazăre a creat miercuri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, un scandal monstruos din cauza proiectului privind extinderea mall-ului din parcul Tăbăcăriei.
Citeşte mai departe!
 
Mazăre şi Martin vor europarlamentari de 18 ani
Alexandru Mazăre, senator PSD din Colegiul nr. 3 Constanţa, şi colegul său de partid Eduard-Stelian Martin, deputat în Colegiul nr. 6, nu renunţă la o dorinţă mai veche, exprimată în timpul campaniei premergătoare alegerilor parlamentare din toamna trecută. Ei au depus o iniţiativă legislativă care prevede că, odată ce ai devenit major, poţi fi ales europarlamentar.
Citeşte mai departe!
 
Vioara Stradivarius, furată din Belgia 
Au pretins că au lucrat în Belgia şi, drept mulţumire pentru munca depusă, au primit o recompensă constând într-o vioară Stradivarius din secolul al XVIII-lea.
Instrumentul muzical a fost depistat de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, în Piaţa Ovidiu, în locuinţa unor tineri.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii