Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 50

ro

28 Oct, 2015 00:00 1431 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2462 din data de 7 ianuarie 2009.

Nicuşor - Cal de foc, Mazăre - Maimuţă, Culeţu - Capră

Calendarul chinezesc ne oferă o altă viziune asupra lumii politice locale.

Citeşte mai departe!

Mircea Stănescu, scriitor şi politician

Un personaj discret, dar mereu în prim-planul politicii, indiferent de formaţiunea din care a făcut parte. Acesta ar fi, în câteva cuvinte, Mircea Stănescu. Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, Mircea Stănescu, a fost găsit mort, în cursul serii de 5 ianuarie, în apartamentul său. Membru al Uniunii Scriitorilor, Mircea Stănescu avea 39 de ani şi era divorţat, după un scurt mariaj cu vedeta Pro TV Oana Cuzino.

Citeşte mai departe!

Berceanu - „Tucan a dispărut“

Invitat la emisiunea „Realitatea te priveşte“, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat de înţeles că şi Jean-Paul Tucan a fost înlăturat de la conducerea instituţiei al cărei şef era. În timpul prezentării celor şase locuri ale topului „şmecherilor de România“, Andreea Creţulescu, moderatoarea emisiunii de televiziune, a adus aminte de momentul în care şeful DRDP Constanţa, liberalul Tucan, fusese prins, vara trecută, cu maşina pe plajă.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii