Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 46

ro

23 Oct, 2015 00:00 1518 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2310 din data de 3 iulie 2008.
 
Zelca îşi face hotel fără adresă
 
Omul de afaceri Costică Zelca îşi mai face un hotel în staţiunea Mamaia. Proiectul este pus în aplicare prin firma SC Stop SRL, pe care afaceristul o are împreună cu soţia sa, Silvia.
Citeşte mai departe!
 
Radu Mazăre şi-a angajat psiholog la Primărie
 
Primăria Municipiului Constanţa şi-a angajat psiholog. Este o premieră în administraţia locală din judeţul Constanţa şi poate chiar în cea de la nivelul întregii ţări. Postul este ocupat, de la 1 aprilie, de Gabriela Dumitru, specialist în Psihologia Muncii.
Citeşte mai departe!
 
Cumnatul Andreei Bănică a snopit-o pe directoarea Creşei din Eforie
 
O scenă de violenţă s-a petrecut, ieri, chiar în incinta creşei din Eforie Sud, care adăposteşte peste 30 de copii cu vârste de până la trei ani. Bucătarul instituţiei a sărit la bătaie la directoarea creşei. Bărbatul este nimeni altul decât cumnatul cântăreţei Andreea Bănică.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii